SERVICE en GARANTIE staan bij ons hoog in het vaandel!

Als U een kleine reparatie hebt is de kans groot dat U erop kunt wachten. Als U hier zeker van wilt zijn is het slim om even telefonisch een afspraak te maken. Ook als U grote reparaties heeft proberen wij die zo snel mogelijk uit te voeren. Bij grote reparaties is het mogelijk om een gratis leenfiets te gebruiken. Zo kunt U toch Uw dagelijkse activiteiten op de fiets voortzetten. Het komt wel eens voor dat U tijdens een toertocht in de zomer een lekke band heeft of een klein probleempje. Wij proberen U dan meteen te helpen zodat U Uw tocht weer met plezier kunt vervolgen.

Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt U de eerste twee service beurten gratis. Wij doen dit omdat service verlenen erg belangrijk is. De fiets heeft het juiste onderhoud nodig om de levensduur te vergroten. Hierin is het beginstadium erg belangrijk. Het eerste beurtje is na 150 kilometer en het tweede beurtje krijgt U na een jaar. Na deze tijd raden wij U aan om Uw fiets ieder jaar een beurtje te laten geven.

Wij proberen al Uw fietsen te repareren, variërend van elektrische fiets tot kinderfiets. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. Maar het wil wel eens voorkomen dat we iets moeten bestellen. In dit geval is het de volgende dag of de dag daarna al binnen. Als U twijfelt of er iets is met Uw fiets moet U vooral langskomen. Dit kan grotere schade aan Uw fiets voorkomen.

Artikel Bergbikes