Cadeaupas

Cadeaupas

Vanaf februari zijn wij gestart met een cadeaubon / cadeaupas.

Het is nu mogelijk om een cadeubon te kopen met een waarde naar keuze. Ideaal als U tijdens de kerst, sinterklaas of voor een verjaardag een cadeau nodig heeft. De cadeaupas is in te wisselen tegen al de producten uit ons assortiment. Van elektrische fietsen tot en met werkschoenen, voor een volledig overzicht van ons aanbod kunt U verder kijken op onze site!

Two Nav

Fiets navigatie

Tegenwoordig verkopen wij ook navigatie voor op de fiets.

Deze navigatie is niet alleen geschikt voor op de fiets maar kan ook gebruikt worden voor wandel routes of zelfs voor paramotorvliegen. Al met al is deze navigatie zeer degelijk en ideaal wanneer U een mooie route wilt volgen en volop wil genieten van de natuur. Vooraf kunnen er routes worden ingesteld of als U een mooie route heeft gevolgd kunt U deze opslaan. Ook zijn er kaarten beschikbaar voor in het buitenland, op deze manier kunt U deze navigatie overal gebruiken waar U maar wilt. Deze navigatie is van het merk: TwoNav, op de site van TwoNav kunt U meer lezen over de mogelijkheden van de navigatie. Klik hier om naar de site van TwoNav te gaan.

Trampoline

Berg Airflow & Twinspring

Berg vergroot het spring comfort met de ultieme combinatie tussen Airflow & Twinspring!

De ontwikkelingen gaan steeds sneller en sneller, niet alleen met binnenspeelgoed maar ook met buitenspeelgoed. Zo heeft Berg ervoor gekozen om een dubbel aantal veren toe te passen met een springmat welke dubbel zoveel lucht doorlaat. Hierdoor wordt het springcomfort enorm gestimuleerd en kun je in combinatie met een VR bril zelfs het idee hebben dat je naar de ruimte gaat. Spring higher met Berg! Zie video voor de beelden van de lancering van Max.